Wie is Carptracker ?
Mijn naam is Harry en ben inmiddels 52 jaar oud. Geboren in Maart 1957 en heb dan ook heel toepasselijk het sterrenbeeld Vis meegekregen. Plaats delict was het o zo schone land tussen de Dinkel en Regge, genaamd Twente, het land van de Tukkers.

Het land waar onze voorouders in het midden van de 19e eeuw al het plan hadden om een kanaal te graven. Het Twentekanaal, voor de toen bloeiende textiel industrie en de aanvoer van steenkool.
Het heeft geduurd tot 1930 voordat deze plannen gerealiseerd werden. Het Twentekanaal werd toen gegraven in een werkverschaffingsproject met schop en kruiwagen ! Na heel wat zweetdruppels is het kanaal in 1938 opengesteld. Het begint bij Eefde, waar hij uitmond in de IJssel en loopt via Almen, Lochem, Goor, Delden, Hengelo naar het eindpunt in Enschede en heeft een zijtak naar Almelo.
Dit is het water waar ik het grootste gedeelte van mijn passie, het karpervissen, heb uitgeoefend. Heb er mijn hart aan verloren ofschoon er geen super monsterkarpers in rondzwemmen.
Als ik eens een ander water bevis heb ik altijd het gevoel dat ik vreemd ga en ben ook na al die vele jaren er nog steeds niet op uitgekeken.
Dat zal denk ik ook tot aan mijn levenseinde niet meer veranderen. Het Twentekanaal met zijn bewoners is een deel van mijn leven geworden.
Veel visplezier toegewenst,
Harry
Twentekanaal , Hengelo AKZO
Karpervissen Twentekanaal Enschede Hengelo Akzo karper
Copyright 2009 by " Harry "    All Rights reserved    http://www.carptracker.nl
Twente Canal
-------- HOME --------
----- About me -----
-------- CHAT --------
------- FORUM -------
HENGELO
Carp Hengelo
Gallery Hengelo
Stekken Hengelo
ENSCHEDE
Carp Enschede
Gallery Enschede
Rampen Enschede
OTHERS
Baits
Rigs
Carp Gallery
Guestbook
Comments-Blog
CONTACT
NOT IN USE
not in use yet
karper twentekanaal karper
Meer nieuws? Kom dan in het Karper-Forum: http://www.karper-forum-online.nl